PoxClin™ bij waterpokken

KidsClin waterpokkenschuim bij waterpokken

Hoe kunnen infecties en littekens ontstaan?

De jeukende blaasjes van waterpokken zijn gemakkelijk open te krabben, maar barsten ook vanzelf open. De open wondjes die dan ontstaan zijn erg gevoelig voor bacteriële infecties. En kunnen zelfs levenslange littekens achterlaten. PoxClin helpt zowel de jeuk als de infecties voorkomen.

Natuurlijke oplossing bij bacteriële infecties
Het lichte, verkoelende schuim stilt de jeuk direct, zodat je kindje niet hóeft te krabben. De natuurlijke bacterieblokker in KidsClin helpt voorkomen dat de open(gekrabde) blaasjes gaan ontsteken en littekens achterlaten. Het bevat geen irriterende chemicaliën of gifstoffen. Er bestaat dus ook geen gevaar voor resistente bacteriën, wat bij antibiotica vaak wel het geval is.

Traditionele oplossingen bij bacteriële infecties
Bacteriële infecties zijn ook met antibiotica en antiseptica te bestrijden. Maar dit is niet altijd de beste oplossing. Beide middelen bevatten chemicaliën die de bacteriën doden, maar dat heeft ook ongewenste bijwerkingen.

  • Zowel de goede als de slechte bacteriën worden gedood
  • Het afweersysteem raakt verzwakt
  • Veel microben worden resistent

  • Het is bovendien verstandig een kind met waterpokken uit de zon te houden. De warmte zorgt namelijk vaak voor meer zweten, waardoor het kind meer last van jeuk krijgt. Ook zijn de aangetaste plekjes gevoeliger voor verbranden en gaan ze sneller over in littekens wanneer ze aan teveel zonlicht blootgesteld worden.


KidsClin Waterpokken

Direct effectief èn verlichting van de jeuk

Lees verder

PoxClin bestellen